Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.9.NVP Brno

10. 9. 2007

V letošním roce poprvé se konala brněnská národní výstava psů všech plemen na výstavišti BVV.Kruhy byli umístěny v pavilonu "D" a na volné ploše před tímto pavilonem.Našim přáním hlavně bylo,aby vyšlo počasí a nepršelo jako v předcházejících dnech týdne.Obloha byla skoro celý den spíše zatažená a zpočátku foukal i silnější vítr,okolo poledne se vítr uklidnil a občas vysvitlo i sluníčko.Bernardýni přišli na řadu až okolo 13,00 hodiny v poměrně malém počtu pouze 7 dlouhosrstých z 9 přihlášených a 2 krátkosrstí zastoupeny fenami.

Z našich psů Eliška od Natálky si odnesla tituly CAC a Národní vítěz, z důvodů že neměla konkurenci nebyl udělen u krátkosrstých ani titul BOB (vítěz plemene).
Harley v.Kuseler Musikantenland si odnesl titul CAJC a tímto již třetím splnil počet CAJC pro udělení titulu " Junior šampión ČR "

Ve třídě dorostu krátkosrstých se předvedla fenka z našeho chovu Fatty z Dobruské stáje s posudkem Velmi nadějná,majitelky Vitoušové Martiny.

Na výstavě se byla také podívat z našeho chovu Gábina z Dobruské stáje se svým majitelem MVDr.Žaludem,která se ovšem posuzování neúčastnila,jen se seznamovala s děním na výstavě.

Obrazek
Harley

Obrazek
Eliška

Obrazek
Fatty

Obrazek
Gábina


 

Náhledy fotografií ze složky 9.9.07 NVP Brno