Jdi na obsah Jdi na menu
 


27.3.2010 Klubová výstava

27. 3. 2010

V sobotu 27.3.2010 se uskutečnila na výstavišti Krásná louka v Mladé Boleslavi Klubová výstava svatobernardských psů. Celkem bylo přihlášeno 49 psů z toho 17 krátkosrstých a 32 dlouhosrstých. Mimo majitelů z Česka přijeli i majitelé z Polska, Maďarska, Rakouska a Estonska. Na výstavu byl pozván rozhodčí z Německa pan Lutz Wassmann, který již v Česku klubovou výstavu posuzoval a to v roce 1999 ( té jsme se zůčastnili s naší první fenou Arankou,která odbržela titul res.CAC).

Na klubové výstavě jsme předvedli dlouhosrstého Harleye , pro kterého jsme vybrali místo tř.vítězů třídu otevřenou,kde se celkem sešlo 6 psů a Harley odcházel jako vítěz,nakonec získal také titul Klubový vítěz a BOB (Vítěz plemene).
Dalším dlouhosrstým byl náš veterán Artur a i ten odcházel za svou třídu veteránů s medailí a po nastoupení veteránky s pohárem jako BIS veterán.
Naše krátkosrstá fenka Dixie se předvedla poprvé ve třídě vítězů ,kde dostala posudek výborná 1, CAC a tímto CACem si splnila podmínky pro udělení titulu Šampión ČR.

Dále na výstavě reprezentovali naši chov.stanici dva dlohosrstí psi a dvě dlouhosrsté feny. Jako první do kruhu nastupoval ve tř.mladých pejsek Isko, potomek Harleye, který na své první výstavě dostal ocenění Výborný 2. Ve třídě otevřené byl předveden Gregor a umístil se na 4.místě se známkou Výborná. A konečně fenky. Sestra Iska Idea,také poprvé na výstavě, byla ohodnocena známkou Výborná 4. Již výstavami ostřílená dcera Harleye Chantal se předvedla v mezitřídě a celkem si z výstavy odnesla tituly CAC a Klubový vítěz.
Majitelům našich odchovů tímto děkuji za účast na výstavě.

Z výsledků našich psů i našich odchovů jsem velice spokojena.

Předvedení jednotlivých psů na fotkách

Obrazek
Harley - V1,CAC,Klubový vítěz,BOB (tř.otevřená)

Obrazek
Artur - V1, Nejlepší veterán, BIS veterán

Obrazek
Dixie - V1, CAC (tř.vítězů)

Obrazek
Isko - V2 (tř.mladých)

Obrazek
Gregor - V4 (tř.otevřená)

Obrazek
Idea - V 4 (tř.mladých)

Obrazek
Chantal - V1,CAC,Klubový vítěz (mezitřída)